Перейти до основного вмісту
Тиждень іноземних мов

Впродовж тижня студенти були активними учасниками різноманітних заходів: конкурсів, дебатів, брейн-рингів, круглих столів, метою яких було навчити студентів самостійно мислити; підвищувати пізнавальний інтерес до навчання; розвивати логічне мислення і мовлення, ерудицію, творчі здібності, кмітливість, спостережливість, допитливість, цікавість; виховувати сміливість суджень, уміння висловлювати власну думку. Дух здорового змагання та поринання в культуру країн, мову яких вивчають студенти, були невід'ємною частиною цих заходів та чудовим стимулом і поштовхом покращувати знання з іноземних мов. Створено умови для
самовираження студентів як в інтелектуальному, так і в емоційному планах. В цілому, Тиждень іноземної мови дозволив активізувати діяльність студентів, стимулювати їх подальшу роботу, придбати нові і вдосконалювати вже набуті навички самостійної роботи. Цей період став одним з цікавих епізодів студентського життя, насичений різноманітними подіями, які сприяють розвитку інтересу до вивчення іноземних мов.

У рамках святкування річниці факультету іноземних мов було проведено лінгвокраїнознавчий захід на тему:"Amazing peculiarities about the United Kingdom". В даному заході взяли активну участь студенти 1 юридичного (106 гр), 1 юридичного (206 гр.), 1 економічного (151 УП+ЕК), 1 філологічного (103 гр.) факультетів.

Брейн-ринг проведений онлайн 19.04.2024 зі студентами 2 курсу юридичного факультету спеціальності «Міжнародне право».

Під час проведення конкурсу на тему: «Who knows the USA sights better?», здобувачі вищої освіти мали змогу поглибити свої знання про визначні місця США. Завдання полягало в тому, щоб зіставити фотографії деяких пам'яток США з їх назвами. Відтак, присутні взяли участь у захоплюючій країнознавчій вікторині та дізналися багато цікавих фактів про США. Загалом, атмосфера була пізнавальною та насиченою, а студенти - активними учасниками.

18 квітня 2024 року доц. Бухінська Т.В та доц. Черська Ж.Б. провели обговорення проектів німецькою мовою на тему "Deutschland ist ein Sozialstaat" зі студентами 1 курсу економічного факультету. У рамках обговорення висвітлені питання соціальної підтримки біженців та фінансування студентських програм.

25 березня 2024 року Матійчак Альона Анатоліївна провела зі студентами 1 курсу юридичного факультету спеціальності „Міжнародне право” дебати на тему: “Робота присяжного – важливе право чи обтяжливий обов’язок” .

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності