Перейти до основного вмісту
 IDT Wien 2022

IDT Wien 2022

  •  понеділок, 22 серпня 2022 р.

З 15 по 20 серпня 2022 року Тетяна КОРОПАТНІЦЬКА брала участь у XVII Міжнародній конференції вчителів німецької мови (IDT Wien 2022) у м.Відні (Австрія).

Читати далі
Відень

Наукове стажування у Відні

  •  пʼятниця, 29 липня 2022 р.

З 2 травня по 1 липня 2022 р. Тетяна КОРОПАТНІЦЬКА проходила наукове стажування у Віденському університеті (при Інституті германістики) (Австрія) , під час якого працювала над дослідницьким проектом «Розвиток цифрових компетентностей для вчителів німецької мови як іноземної», брала участь у низці наукових заходів.

Читати далі
British

British Council Online Teacher Community Platform

  •  пʼятниця, 29 липня 2022 р.

Викладачі кафедри Велущак М.Я., Виспінська Н.М.,  Гладкоскок Л.Г., Гоменюк О.Я., Колісниченко Т.В., Матійчак А.А. пройшли курс підвищення кваліфікації «Developing Teaching skills in ESP» в межах курсу «British Council Online Teacher Community Platform»

Читати далі
Наукова конференція

Інновації в дидактиці для європейських альянсів

  •  понеділок, 11 липня 2022 р.

 5-9 липня 2022 р. доцент кафедри Тетяна КОЛІСНИЧЕНКО прийняла участь у науковій конференції «Інновації в дидактиці для європейських альянсів», Турин (Італія)

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності